آموزش حرف زدن عروس هلندی یکی از کار های جذابی است که معمولا افرادی که علاقه بسیاری به پرنده و حیوانات دارند، به دنبال آن هستند. قطعا عروس هلندی هایی که می توانند کلمه هایی را بگویند به همین راحتی سخنگو نشده اند و پشت پرده آن تلاش های متعدد یک نفر بوده است که در این رابطه آموزش دیده است. در ادامه قصد داریم تا اطلاعات کاملی از این پرنده و حرف زدن آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پس همراه ما باشید.

چگونه آموزش حرف زدن عروس هلندی را شروع کنیم؟
اکنون که در راه داشتن یک عروس هلندی سخنگو قدم گذاشتید بعد از این که همه نکته ها را یاد گرفتید، می توانید به خرید عروس هلندی بپردازید البته قبل از آن باید همه وسائل و قفس آن را تهیه کنید بعد پرنده را در آن قرار دهید. بعد از این که پرنده را در قفس قرار بدهید احتمال زیاد چون هنوز به محیط و شما عادت نکرده کمی افسرده به نظر می رسد. در نهایت تا عادت کردن کامل پرنده به شما و محیط باید صبور باشید.
در این زمان فقط آب و غذای پرنده را در اختیارش بگذارید و هر بار با صدای زیبا او را صدا بزنید تا به مرور شما را بشناسد. این پرنده به شما عادت می کند و کم کم آموزش پذیر است. اصول کامل آموزش به پرنده ها و حیوانات با بهره گیری از شیوه شرطی می شود به گونه ای که اگر می خواهید ترفندی به پرنده تان آموزش دهید باید با دادن غذا مورد علاقه اش او را تشویق کنید تا وقتی که کاملا آموزش بیند و بدون نیاز به پاداش آن کار را انجام دهد.

شاید این ابهام برای شا وجود داشته باشد که چگونه آموزش حرف زدن عروس هلندی را شروع کنیم؟ اگر قصد دارید تا کلمه ای به پرنده خودتان آموزش بدهید باید آن را چندین مرتبه تکرار کنید و در زمانی که کاملا به ما گوش می دهد این کلمه را به زبان آورید تا آن را فراگیرد.
همانطور که خودتان میدانید باید کلمات را با صدای شاد و سرعت مشخصی ادا کنید تا با همان ریتم فرا گیرد. باید با پرنده همیشه شاد صحبت کنید تا این حالت نشاط را در شما ببیند. طبق تحقیقات انجام شده پرنده هایی که صاحبان افسرده دارند ناخودآگاه بیش از پیش افسرده می شوند و راندمان آموزش پایین می آید.
در زمان آموزش دادن به پرنده باید از ورود و خروج افراد در محل جلوگیری کنید چرا که سبب پرت شدن حواس پرنده می شود و نمی تواند کلمه ها را فرا گیرد. تلاش کنید تا محیطی که به پرنده آموزش می دهید ساکت باشد و هیچ مشکلی نداشته باشد چرا که در غیر اینصورت زمانی که برای آموزش می گذارید بی فایده است. زمانی که پرنده صدای واضحی از شما نشنود در نهایت خروجی کار صدایی مبهم است که سبب ناامیدی در شما می شود.

تلاش کنید جلسه های آموزش را کوتاه در حد پانزده دقیقه بگذارید یا اگر دیدید که اصلا حوصله انجام این کار را ندارید از آموزش دادن منصرف شوید. بعضی از پرورش دهنده ها با به کاربردن صداهای ضبط شده تلاش می کنند تا آموزش حرف زدن عروس هلندی را آغاز کنند. این روش در بعضی از طوطی ها شاید جواب دهد ولی در برخی دیگر شاید اصلا نتیجه مطلوبی نداشته باشد با این وجود به استعداد عروس هلندی تان بستگی دارد.

به طور کلی اگر قصد دارید تا پرنده تان را با صدا های ضبط شده آموزش دهید باید به این نکته توجه داشته باشید که صدا برای پرنده یکنواخت می شود و دیگر به آن توجه نمی کند. بهتر است روزی چند بار صدای خودتان را برای او پخش کنید تا از این کار زده نشود.