آموزش مراقبت از گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

آموزش مراقبت از گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a172
  • دسته بندیپرورش گیاهان
  • بازدید ها 26
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > پرورش گیاهان > آموزش مراقبت از گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

از آنجایی که گیاهان آپارتمانی در فصل های مختلف نیاز های متفاوتی دارند، آموزش مراقبت از گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بنابر مطالب گفته شده در این صفحه میتوانید نیاز های گیاهان خود را در این زمان ها بشناسید.

آموزش مراقبت از گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

میزان آب مورد نیاز گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

میزان آب مورد نیاز گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز کمتر از فقط تابستان می باشد. از این رو باید در این فصل آب کمتری را نیز دریافت کنند. اما نکته مهم برای کم کردن آب گیاهان آپارتمانی این است که باید این کار به مرور و آهسته انجام شود.

از انجایی که در فصل بعدی که زمستان می باشد و نیاز گیاهان به آب در آن فصل نیز کمتر از فصل پاییز می باشد، شما باید مراحل کم کردن آب گیاهان آپارتمانی را به مرور و آهسته انجام دهید . از کم و زیاد کردن میزان آب آنها به صورت آنی خود داری کنید.

میزان متعادل و اندازه آب برای گیاهان آپارتمانی باید در این دو فصل به گونه ای باشد که خاک گلدان چیزی بین خشکی و تری باشد. این خشکی هر چه به سمت زمستان میرویم بیشتر و بیشتر می شود. البته به این نکته دقت کنید منظور ما از خشکی اندازه آب کم خاک است و نه خشکی مطلق. گیاهان برای زنده بودن همیشه به آب نیاز دارند.

میزان آب مورد نیاز گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

میزان نور مورد نیاز گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

میزان نور مورد نیاز برای گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز زیاد می باشد. از آنجایی که تابش نور خوردشید در این فصل کمی ضعیف تر از فصل تابستان است باید همیشه این گباهان را در معرض نور مناسب قرار دهید. همچنین به دلیل این که در فصل پاییز ساعات روز رفته رفته کوتاه تر میشوند و گیاه به نور خورشید نیاز فراوانی دارد باید محل مناسبی برای دریافت نور خورشید انتخاب شود.

بهترین مکان برای گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز کنار پنجره می باشد. بهتر است که پنجره ای که برای محل این گیاهان انتخاب میشود در سمت جنوبی خانه یعنی همان جایی که خورشید غروب میکند باشد. بدین صورت این گیاهان در ساعات آخر روز میتوانند از نور خورشید نیز بهره مند شوند.

در صورتی که پنجره ای در سمت جنوبی خانه ندارید بهتر است در محلی که زمان دریافت نور خورشید در آنها بیشتر از زمان های دیگر می باشد قرار دهید. همچنین دریافت مستقیم نور طبیعی از خورشید بسیار مناسبتر از روش های مصنوعی و غیر مستقیم می باشد.

آموزش میزان کود دهی به گیاهان آپارتمانی در پاییز

معمولا گیاهان آپارتمانی در فصل زمستان به کود نیاز ندارند. از این رو میزان کود دهی به گیاهان آپارتمانی در پاییز باید رفته رفته و به صورت آهسته کم شود. به دلیل حساسیت برخی از گیاهان و میزان کود ها، از قطع ناگهانی کود آنها خود داری کنید.

هر چه گیاهی که دارید از نژاد و نوع حساستری باشد باید روند کم کردن کود آنها نیز کمتر باشد. بیشتر پرورش دهندگان گیاهان آپارتمانی زمان مناسب را برای کم کردن تدریجی کود آخر فصل تابستان معرفی میکنند. به گونه ای که در اوایل فصل پاییز کود دهی به گیاهان به نصف می رسد. کو کردن ناگهانی میزان کود گیاهان آپارتمانی ممکن است به آنها شک وارد کند.

آموزش میزان کود دهی به گیاهان آپارتمانی در پاییز

بهترین محل برای گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

از آنجایی که هوا در فصل پاییز رفته رفته رو به سردی میگذارد باید محل گرم تری برای آنها فراهم کنید. به این دلیل آوردن این گیاهان به خانه و یا محل هایی مسقف بهترین کار می باشد. سرمای شدید و قرار گیری مدت زمان زیاد گیاهان آپارتمانی در معرض سرما ممکن است گیاه را از بین ببرند و یا آنها را در خطر سرما زدگی شدید قرار دهند.

میزان دمای گفته شده که برای گیاهان آپارتمانی خطر آفرین می باشد دمای زیر 40 درجه فارنهایت می باشد. این دما برایبیشتر گیاهان مضر می باشد

میزان دمان مناسب برای گیاهان آپارتمانی

از نگهداری گیاهان آپارتمانی در محل ها و اطاق های سرد خود داری کنید. بهترین دمای ممکن که میتوانید برای خود و گیاهان آپارتمانی داشته باشید بین 60 الی 75 درجه فارنهایت می باشد. از قرار دادن گیاهان در اتاق های خیلی سرد و یا خیلی گرم خودداری کنید.

دفع حشرات گیاهان آپارتمانی در پاییز

از آنجایی که در فصل پاییز حشرات خانگی زیاد میشوند، پس باید راه حلی برای دفع این حشرات از محیط نگهداری گیاهان آپارتمانی پیدا کنید. توصیه بیشتر پرورش دهندگان گیاه این است که از روغن هایی مانند روغن چریش استفاده کنید. این روغن ها حشرات را از اطراف خود دور میکنند.

گلدان گیاهان آپارتمانی

از انجایی که فصل های سرد زمان استراحت گیاهان نامیده میشود، توصیه میشود که گلدان های گیاهان آپارتمانی را در فصل پاییز تعویض نکنید. عوض کردن گلدان گیاهان باعث تحریک و رشد کردن ریشه های آنها می شود. به همین دلیل قبل از ورود به فصل پاییز این کار را انجام دهید. البته در صورتی که میبینید خاک گلدان بسیار خشک شده است و مواد مورد نیاز گیاه را در خود از دست داده است میتوانید گلدان را نیز عوض کنید.

گلدان گیاهان آپارتمانی

هرس کردن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

از انجایی که هرس کردن گیاهان در فصل پاییز به تحریک گیاه و رشد مجدد آن کمک میکند، این کار در فصل های پاییز زیاد توصیه نمیشود. با این حال در صورتی که نیاز به جداسازی قسمت هایی که مرده هستند دارید این کار را انجام دهید. همچنین قسمت های خشک شده گیاهان را نیز میتوانید هرس کنید.

رطوبت مورد نیاز گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز

فصل پاییز دارای هوایی خشک و سرد می باشد. از این رو باید رطوبت کافی به گیاه برسانید. بهترین کار برای رساندن هوای مرطوب به گیاه استفاده از دستگاه های معمولی بخور می باشد. البته قبل از تهیه و استفاده از دستگاه های بخور باید بدانید که به این کار نیاز دارید یا خیر. رایج ترین نشانه های خشکی گیاه هان آپارتمانی، قهوه ای شدن نوک و انتهای برگ این گیاهان می باشد.