آنفولانزا بیماری است که معمولا در فصل پاییز سراغ افراد می رود و آن ها را از پا می اندازد. این بیماری سرعت انتقال بالایی داشته به طوری که به سرعت بین مردم پخش می شود و همه را در گیر می کند. در ادامه در ارتباط با این بیماری اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد پس همراه ما باشید.

تغذیه برای پیشگیری از آنفولانزا
شاید برای شما سوال شود که تغذیه برای پیشگیری از آنفولانزا به چه صورت است و باید ها و نباید های این بیماری چیست که در ادامه به طور کامل برای شما شرح می دهیم. برای این که شما به بیماری آنفولانزا مبتلا نشوید باید حتما غذاها به طور کامل پخته شوند و از خام استفاده کردن مواد غذایی مثل گوشت و یا تخم مرغ استفاده نکنید. زمانی که گوشت کامل پخته شود رنگش تیره تر شده و از صورتی رنگ بودن کامل در می آید. گوشت پخته شده را در ظرف دیگری که در آن غذا پخته شده نگذارید.
مواد غذایی را کمتر فریز کنید. برای استفاده از تخم پرندگان حتما دقت کنید که روی پوست تخم مرغ لکه یا هر چیز مشکوکی نباشد چرا که همین لکه ها به داخل پوست نفوذ می کنند و منجر به مبتلا شدن شما به آنفولانزا می شوند. می توان گفت اگر شما این نکات را رعایت کنید به این بیماری دچار نمی شوید و یا در صد بیمار شدن شما پایین می آید.

غذا هایی که به ریکاوری آنفولانزا کمک می کند؟
غذاهایی هستند که می توانند نقش موثری در بهبود شما داشته باشند و ویروس را کامل از بدن شما خارج کنن در ادامه به معرفی این غذا ها می پردازیم.
سوپ مرغ برای آنفولانزا
طبق اطلاعات جمع آوری شده سوپ مرغ برای انفولانزا شامل موارد تشکیل دهنده مغذی است که التهاب های بیمار را کم کرده و سبب باز شدن راه تنفسی بیمار می شود. وپ های دیگری مثل سوپ سبزیجات و سوپ برنج هم نقش مشابهی برای شخص دارند و به آب رسانی بیمار کمک زیادی می کند.
سیر برای انفولانزا
سیر دارای خاصیت ضد ویروس و ضد باکتری است. این ماده به شخص بیمار کمک می کند تا سیستم بدنی اش به مرور بالا رود و از عفونت هایی مانند آنفولانزا و یا سرما خوردگی رهایی پیدا کند. سیر برای انفولانزا در یک دوره ای روی صد و چهل و شش بیمار در مدت سه ماه آزمایش شده و محققان نتیجه گرفته اند که سیر می تواند بیماری آنفولانزا و سرما خوردگی را به بهترین حالت ممکن بهبود بخشد.

غذا های حاوی ویتامین c برای انفولانزا
به طور کل اکثر بیماری ها نظیر سرما خوردگی و آنفولانزا به علت کم بودن ویتامین سی می باشد. پرتقال و یا نارنگی و سبزیجات ویتامین سی زیادی دارد که با خوردن آن ها شما هم می توانید از بیماری جلوگیری کنید و هم می توانید به درمان کمک کنید. غذا های حاوی ویتامین c برای انفولانزا می تواند کمک زیادی به افراد کند.

زنجبیل برای انفولانزا
زنجبیل باعث از بین بردن حالت تهوع در این بیماری می شود. زنجبیل برای انفولانزا گوارش را گرم کرده و اگر آن را در آب داغ و عسل بریزید می توانید به صورت دمنوش استفاده کنید.
لبنیات برای انفولانزا
در بعضی از مقاله ها نوشته شده که لبنیات در این بیماری سبب تشدید سرما خوردگی و همینطور آنفولانزا می شود چرا که هیستامین در بدن را افزایش می دهد اما بعضی از محققان بر این عقیده هستند که مصرف لبنیات برای انفولانزا مثل شیر گرم همراه با عسل سبب تسکین علائم می شود.
دمنوش های گیاهی برای درمان انفولانزا
بعضی از دمنوش های گیاهی خواص درمانی دارند همانند جوشانده نعناع که سبب باز شدن مجرای تنفسی می شود یا عصاره رزماری که سرفه را کاهش می دهد. چای زنجبیل به علت داشتن طبع گرم داریا خواص آنتی باکتری است و به افراد بیمار توصیه می شود. دمنوش های گیاهی برای درمان انفولانزا می تواند به درمان آن کمک زیای کند.
تاثیر ادویه در انفولانزا
در زمان بیماری باید به مصرف کردن ادویه ها توجه کنید چرا که تاثیر ادویه در انفولانزا مانند فلفل التهاب گلو را افزایش می دهند و باعث سرفه می شود. سیر موجب تقویت بدن می شود و اگر شما حتی از پودر آن استفاده کنید بسیار مفید است.
آیا مصرف مکمل برای آنفولانزا ضروری است؟
شرکت سازنده مکمل ها ادعا می کند که مکمل هایی که دارای ویتامین A B C D E هستند می توانند کمک زیادی به درمان کنند و یا حتی مصرف آن ها سبب جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری شود. این که آیا مصرف مکمل برای آنفولانزا ضروری است؟ باید بدانید به طور کل اگر مواد غذایی که استفاده می کنند دارای این مکمل ها باشد دیگر نیازی به خوردن مکمل نیست.

چه غذاهایی برای بیماری آنفولانزا مضر است؟
بعضی از غذا ها برای این بیماری مضر است همانند غذاهای چرب و فست فود ها که باید از خوردن آن ها پرهیز کرد. لبنیاتی مثل پنیر به دلیل وجود لاکتوز برای بیمار مضر است چرا که هضم آن سخت است و منجر به حالت تهوع می شود. در پاسخ به این که چه غذاهایی برای بیماری آنفولانزا مضر است؟ باید بگوییم غذاهای سفت نیز باعث التهاب گلو و سوزش می شود که نباید بیمار استفاده کند.