بر طرف کردن تلخی غذا

بر طرف کردن تلخی غذا
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a1766
  • دسته بندینکات آشپزی
  • بازدید ها 15
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > نکات آشپزی > بر طرف کردن تلخی غذا

برطرف کردن تلخی غذا با روش های متعددی ممکن است. با این که افراد به محض این که غذایشان تلخ می شود فکر می کنند که دیگر جای جبران نیست اما باید بدانید این گونه نیست و با چند ترفند می توانید تلخی غذا را بگیرید و از اسراف جلوگیری کنید. در ادامه قصد داریم تا روش هایی را برای رفع تلخ شدن غذا ارائه دهیم پس همراه ما باشید.

بر طرف کردن تلخی غذا
بر طرف کردن تلخی غذا

شیوه برطرف کردن تلخی غذا

شاید برای شما هم سوال شده باشد که شیوه برطرف کردن تلخی غذا به چه صورت است که در پاسخ می گوییم با اضافه کردن طعم هایی مانند شکر و زعفران می توانید این تلخی را برطرف کنید. بعضی از غذا ها را با اضافه کردن طعم دهنده هایی تلخ می شوند که با چند ترفند ساده می توان این مشکل را حل کرد.

برطرف کردن تلخی غذا در اثر لیمو عمانی

برطرف کردن تلخی غذا در اثر لیمو عمانی می تواند یکی از دلایل تلخ شدن غذای شما شود. اضافه کردن لیمو عمانی در آخر پخت یا نیم ساعت پایانی غذا سبب جلوگیری از تلخ شدن شود. قبل از این که لیمو عمانی را در غذا اضافه کنید چند ساعت آن را در آب ولرم خیس کنید. هسته لیمو عمانی یکی از دلایل تلخی است که با کوبیدن لیمو عمانی در هاون و جدا کردن هسته آن می توانید مانع از تلخ شدن غذایتان شوید.

برطرف کردن تلخی خورشت قیمه

برطرف کردن تلخی خورشت قیمه با اضافه کردن چند ماده جدید ممکن است. اگر شما متوجه شدید که خورشت قیمه تان تلخ شده سریع سیب زمینی درشت را پوست کنده و در داخل خورشت بریزید. بعد از این که خورشت آماده شد می توانید سیب زمینی ها را از خورشت جدا کنید و دور بریزید. اگر تلخی خورشت زیاد نباید این راهکار جواب می دهد.

برطرف کردن تلخی غذا با استفاده از زعفران و شکر

برطرف کردن تلخی غذا با استفاده از زعفران و شکر یکی از روش های حل این مشکل است. اگر احساس کردید که خورشت قیمه شما خیلی تلخ شده می توانید با استفاده از دم کرده زعفران و شکر این مسئله را حل کنید. جالب است بدانید علاوه بر این که خورشت قیمه شما طعم تلخی اش گرفته می شود، طعم زعفران هم می گیرد.

برطرف کردن تلخی غذا با استفاده از زعفران و شکر
برطرف کردن تلخی غذا با استفاده از زعفران و شکر

برطرف کردن تلخی غذا فسنجون

برای برطرف کردن تلخی غذا فسنجون با استفاده از یک عدد سیب قرمز شیرین ممکن است. سیب قرمز یکی از بهترین روش هاست و اگر در لحظه سیب قرمز نداشتید می توانید به جای آن از هویج و کدو استفاده کنید.

زودترین و آسانترین روش برای برطرف کردن تلخی غذا قورمه سبزی

زودترین و آسانترین روش برای برطرف کردن تلخی غذا قورمه سبزی می تواند گشنیز و اسفناج باشد! از آن جایی که در این غذا، سبزی هایی مثل نعناع، شنبلیله، تره و جعفری وجود داشته و اگر اندازه هر یک بیشتر از حد معمول باشد سبب تلخی می شود. همین گونه استفاده نامناسب از لیمو عمانی می تواند سبب تلخ شدن خورشت قورمه سبزی شود. اگر شما به خورشتتان قدری اسنفناج و گشنیز اضافه کنید می توانید به بهترین نحو ممکن از تلخی آن جلوگیری کنید. گشنیز یکی از سبزی های شیرین است که به راحتی می تواند این مشکل را حل کند.

بر طرف کردن تلخی غذا بر اثر پیاز سوخته

بر طرف کردن تلخی غذا بر اثر پیاز سوخته می تواند یکی از دلایل تلخی غذا باشد که با اضافه کردن آبلیمو می توانید این تلخی را بگیرید. آبلیمو تازه به علت اسیدی بودن می تواند کمک زیادی در این زمینه کند. بر حسب ذائقه تان می توانید از آب نارنج و آبغوره نیز استفاده کنید. یک قاشق رب یکی دیگر از روش ها برای بر طرف کردن تلخی غذا است. جالب است بدانید گاهی نمک می تواند از تلخی جلوگیری کند اما باید حواستان باشد که غذا شور نشود.

بر طرف کردن تلخی غذا بر اثر پیاز سوخته
بر طرف کردن تلخی غذا بر اثر پیاز سوخته

بر طرف کردن تلخی غذا بر اثر زردچوبه

زمانی که علت تلخ شدن غذا زردچوبه باشد باید غذا را با کمی آب رقیق کنید. مواد اولیه تان را بیشتر کنید و یک کار مهم تر این که قبل از پخت غذا طم زردچوبه را تست کنید. جوش شیرین هم می تواند در گرفتن تلخی موثر باشد. این نکات آشپزی می تواند شما را به بهترین حالت ممکن به طبخ بهتر یاری کند.

چگونه می توان به برطرف کردن تلخی آبلیمو پرداخت؟

تلخی آبلیمو به علت له شدن هسته آن در حین آب گیری است و به همین دلیل است که افراد بسیاری در صدد حل سوال چگونه می توان به برطرف کردن تلخی آبلیمو پرداخت؟ هستند. برای برطرف کردن تلخ آبلیمو می توان از هویج استفاده کرد. برای این کار در ازای هر ده کیلو لیمو باید دو عدد هویج را پوست کنید و داخل آبلیمو بریزید. بعد از مدتی هویج تلخی اش گرفته شده و می توان هویج را بیرون آورد.

بیشتر بخوانید