روش فریز کردن خورشت ها برای افراد بسیار مهم است چرا که اگر به خوبی نتوانید فریز کنید ممکن است طعم بگیرند و همینطور میکروب وارد آن شود. معمولا این کار زمانی لازم است که شما غذایتان باقی مانده و نمی خواهید اسراف کنید.

برخی از زنان شاغل که وقت کمی برای درست کردن غذا دارند در روز های تعطیل انواع خورشت را درست می کنند و در فریزر قرار می دهند تا روزانه زمان کمتری را برای آشپزی بگذارند.
بهترن روش فریز کردن خورشت
بهترین روش فریز کردن خورشت این است که اول آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. قرار دادن ناگهانی غذای داغ در یخچال یا فریزر، دمای فریزر را پایین می آورد و سبب فاسد شدن غذا می شود.
بعد از این که غذا سرد شد باید منتظر باشید تا چربی روی غذا سفت شود. این چربی ها را از روی غذا بردارید و دور بریزید. چربی ها به دلیل این که در زمان کمتری فاسد می شوند باعث می شود تا عمر کمتری به غذا بدهند.

بعد خورشت را به اندازه در هر وعده خود را ظرف نگهدارید و داخل فریزر بگذارید. ریختن خورشت در ظرف های در بسته از تغییر مزه و رنگ آن جلوگیری می کند.
روی هر ظرف فریز شده برچسب بزنید و روی آن تاریخ بسته بندی و همینطور اسم ماده غذایی را بنویسید تا زمان استفاده از آن آگاه باشید و از خراب شدن آن جلوگیری کنید. خورشت ها را می توانید تا سه ماه نگهداری کنید اما بهتر است زودتر از این زمان استفاده شوند.

نکات مهم روش فریز کردن خورشت ها
یکی از نکات مهم روش فریز کردن خورشت ها این است که برای فریز کردن غذاها، به اندازه مورد نیاز خودتان در هر وعده بسته بندی کنید چرا که بعد از یخ بستن فعالیت باکتری های داخل آن شروع شود و یخ زدن مجدد آن سبب تغییر رنگ، بد بود شدن و در نهایت فاسد شدن غذا شود.
از ظرف نگهدارنده در دار پلاستیکی استفاده کنید. ظرف شیشه ای برای این کار اصلا مناسب نیست چرا که در صورت تغییر دما ترک می خورد. اگر خورشت ها را با اندازه کمتر داخل فریزر قرار دهید سرعت یخ زدگی زیاد شده و از دور ریختن ماده غذایی جلوگیری می شود.

بعد از این که خورشت ها از فریزر خارج کردید و یخ آن ذوب شد، آن را به خوبی داغ کنید و میل کنید و از فریز مجدد خودداری کنید.
خورشت در دمای 18- درجه سانتیگراد یا صفر درجه فارنهایت تا سه ماه سالم می ماند. برای فریز کردن غذاها باید حتما به دما، بسته بندی و نحوه فریز کردن توجه داشته باشید.
همه غذا ها را نمی توان فریز کرد و خوردن بعضی از غذاهای فریز شده می توان آسیب زیادی به بدن وارد کند.