روش های خشک کردن پرتقال

روش های خشک کردن پرتقال
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a1428
  • دسته بندیخانه داری
  • بازدید ها 13
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > خانه داری > روش های خشک کردن پرتقال

روش های خشک کردن پرتقال یکی از کار هایی ست که افراد معمولا نمی توانند آن را به درستی انجام دهند و دچار مشکل می شوند. پرتقال یکی از میوه های خوشمزه و دوست داشتنی است که ویتامین سی فروانی نیز دارد. زمانی که در فصل زمستان پرتقال بسیار است افراد می توانند آن را خشک کنند تا در تابستان از این میوه استفاده نمایند.

این میوه فواید بسیاری برای ایمنی بدن و سلامت دهان و دندان دارد. به طور کل از پرتقال بهره زیادی برده می شود برای مثال مربا، آب پرتقال، مارمالاد و ماسک صورت از موارد پر کاربرد این میوه است. برش های خشک شده این میوه بدون قند بوده و می تواند به عنوان یک میان وعده عالی استفاده شود. عطر و بوی لذت بخش این میان وعده سبب به وجود آمدن احساس نشاط و انرژی افراد می شود.

روش های خشک کردن پرتقال
روش های خشک کردن پرتقال

انواع روش های خشک کردن پرتقال

در این بخش قصد داریم تا انواع روش های خشک کردن پرتقال را به گونه ای که رنگ و طعم آن تغییر نکند، در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پس همراه ما باشید.

نور آفتاب از روش های خشک کردن پرتقال

نور آفتاب از روش های خشک کردن پرتقال است که به طور طبیعی می توان پرتقال ها را خشک کرد. ابتدا پرتقال ها را به صورت یک سانتی برش دهید و بعد آن ها را با فاصله در سینی بچینید. پرتقال ها را در دو طرف برش ها با شربت که در ادامه توضیح می دهیم آغشته کنید تا شیرین شود.

برای تهیه شربت کافی است تا یک لیوان شکر را در دو لیوان آب حل کنید و یک قاشق غذا خوری آب لیمو به آن بی افزایید. بعد از این مراحل شما باید منتظر باشید تا کاملا به جوش آید و شربت غلیظی حاصل شود. می توانید سینی توستر یا فر که سیمی است را بردارید و روی یک ظرف بزرگ قرار دهید. بعد از آن میوه ها را روی توری قرار دهید روی آن ها شربت بریزید و در نهایت زیر نور آفتاب قرار دهید.

نور آفتاب از روش های خشک کردن پرتقال
نور آفتاب از روش های خشک کردن پرتقال

برای این که پرتقال ها سریع تر خشک شود شب سینی را در مکانی سر پوشیده بگذارید. هوای خنک شب سبب تازه شدن مجدد آن ها می شود. به طور کلی پرتقال چون میوه آبداری است زمان بیشتری طول می کشد تا کاملا خشک شود.

استفاده از فر یکی از روش های خشک کردن پرتقال

استفاده از فر یکی از روش های خشک کردن پرتقال است. اول از همه باید پرتقال ها را به خوبی بشویید و بعد هر کدام که لکه دار و یا کیفیت پایین تری دارند را جدا کنید. توجه داشته باشید با استفاده از یک چاقوی تیز نخست باید پرتقال ها را ورقه ورقه کنید؛ حتما دقت کنید تا برش ها یک سانتی باشد و زیاد از حد معمول کلفت تر نشود.

پرتقال های برش داده شده را بین دو پارچه تمیز نخی قرار می دهیم تا آب اضافی آن ها گرفته شود. هر سمت پرتقال را می توانید به شربت آغشته کنید و این کار دلیلی جز جلوگیری کردن از تلخ شدن پرتقال ندارد. بعد میوه ها را روی توری فر قرار دهید و صبر کنید چهار الی شش ساعت در فر کاملا خشک شوند.

استفاده از فر یکی از روش های خشک کردن پرتقال

فر را در دمای هفتاد درجه بگذارید و هر نیم ساعت یک بار آن ها را زیر و رو کنید تا پرتقال رنگش تیره نشود. زمان فر بسته به برش های پرتقال است و حدودا بعد از شش ساعت آماده خروج از فر هستند. اگر شما یکی از روش های خشک کردن پرتقال که برای شما راحت تر است را انتخاب کنید می توانید به بهترین حالت ممکن میوه های خود را خشک کنید.

بخاری یا شوفاژ یکی از روش های خشک کردن پرتقال

در فصل زمستان بخاری یا شوفاژ یکی از روش های خشک کردن پرتقال است چرا که خبری از آفتاب داغ نیست و شما مجبورید با روش های مصنوعی به خشک کردن این میوه بپردازید. برای خشک کردن پرتقال ها روی بخاری بهتر است میوه های کوچک را انتخاب کنید تا اصلا آب نیندازد. نحوه خشک کردن پرتقال روی بخاری یکی از روش های مرسوم است که افراد بسیاری این روش را می پسندند و از آن استفاده می کنند.

بخاری یا شوفاژ یکی از روش های خشک کردن پرتقال
بخاری یا شوفاژ یکی از روش های خشک کردن پرتقال

میوه خشک کن یکی از روش های خشک کردن پرتقال

میوه خشک کن یکی از روش های خشک کردن پرتقال است که اصولا به بهترین حالت و در کمترین زمان ممکن است. زمان و دمای توصیه شده در دفترچه راهنما می تواند در این حیطه کمک بسیاری به شما کند.

میوه خشک کن یکی از روش های خشک کردن پرتقال

حرارت 110 فارنهایت معمولا برای این دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد. هر دو ساعت یک بار چک کنید که هر دو سمت پرتقال به خوبی خشک شده باشد. شیوه های خشک کردن پرتقال متفاوت است و هر کسی روش خاص خود را می پسندد اما در آخر خروجی کار اگر به درستی انجام شود همه به یک مدل می شوند.

چرا پرتقال خشک تلخ می شود؟

بسیاری از افراد که به خشک کردن پرتقال می پردازند بعد از این که مدت کاملا میوه خشک می شود متوجه می شوند که پرتقال تلخ شده و برایشان سوال می شود چرا پرتقال خشک تلخ می شود؟ که در پاسخ به این ابهام باید بگوییم پرتقال چون طعم ترشی داشته و در پوستی تلخ قرار دارد بعد از این که آب آن بخیر می شود خاصیت بازی آن از بین می رود و به گونه ای خاصیت اسیدی و تلخی پیدا می کند که برای جلوگیری از تلخ شدن آن می توانید در زمانی که اقدام به خشک کردن می کنید شربت روی پرتقال ها بریزید.

چرا پرتقال خشک تلخ می شود؟

نکات مهم شیوه های خشک کردن میوه

با نکات مهم شیوه های خشک کردن میوه می توانید میوه ها را بدون کدر شدن خشک کنید. یکی از این نکته ها در رابطه با این است که می توانید بعد از برش دادن میوه ها آن را داخل شربت قرار دهید و در سینی بگذارید. به طور کلی استفاده کردن از شربت می تواند مانع از تلخ شدن میوه شود و همینطور به براقی پرتقال کمک کند.

برای خشک کردن سیب می توانید از دارچین استفاده کنید. اگر قصد دارید تا از بخاری یا شوفاژ استفاده کنید بهتر است به جای سینی از یک تکه آلمینیوم استفاده کنید تا به نحو بهتری کار پیش رود.

نکات مهم شیوه های خشک کردن میوه

اگر کف سینی را کاغذ روغنی قرار دهید می توانید این گونه مانع از چسبیدن آن ها به سینی شوید. نکته ای که بسیار حائز اهمیت است این است که همه میوه ها را با هم نگذارید چون هر کدام با هم تفاوت دارند. می توانید از شربت استفاده کنید و اگر می خواهید روند کار سریع تر پیش رود می توانید همه میوه های یک رنگ را با هم در شربت بریزید. به طور معمول شیوه های خشک کردن پرتقال می تواند به شما کمک کند تا بدون هیچ مشکلی پرتقال هایتان را خشک کنید.