روش پودر کردن هل

روش پودر کردن هل
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a1660
  • دسته بندیخانه داری
  • بازدید ها 10
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > خانه داری > روش پودر کردن هل

روش پودر کردن هل یکی از رمز های خانه داری است که افراد باید آن را فراگیرند. همانطور که می دانید پودر هل یکی از چاشنی های خوش طعم است و معمولا استفاده آن در غذاها زیاد است. از هل در تهیه شیرینی ها و غذاها و نوشیدنی های معطر مانند چای و قهوه استفاده می شود.

می توان برای خوش طعم تر شدن غذاها و نوشیدنی ها از پودر هل استفاده نمود. این پودر را می توان از عطاری ها یا ادویه فروشی ها تهیه نمود. برای طرز تهیه پودر هل تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

روش پودر کردن هل
روش پودر کردن هل

روش پودر کردن هل در منزل

روش پودر کردن هل در منزل به چند روش ممکن است که یکی از این روش ها پودر کردن هل با آسیاب برقی است. برای تهیه پودر هل ابتدا یک قاشق شکر آسیاب نشده بردارید و با هل سبز در آسیاب بریزید تا به خوبی با هم آسیاب شود.

روش دوم این گونه است که اگر در خانه تان آسیاب قهوه داشته باشید می توانید از آن برای پودر کردن هل استفاده کنید. اول باید پوست خارجی هل را با ضربه زدن جدا کنید و دانه های هل را درون آسیاب بریزید و پودر کنید.

روش پودر کردن هل در منزل
روش پودر کردن هل در منزل

یکی دیگر از روش های پودر کردن هل استفاده از وردنه است. برای این کار اول باید دانه های هل را جدا کنید و آن را رو یک تخته صاف بریزید. بعد کمی شکر روی آن بریزید. این شکر موجب بالا بردن استحکاک و در نهایت بهتر پودر شدن آن می شود.

در این روش پودر کردن هل می توانید با استفاده از هاون هل را بسایید. هل ها را درون هاون بریزید و خوب بکوبید تا به خوبی پودر شود.

روش پودر کردن هل در منزل
روش پودر کردن هل در منزل

روش نگهداری پودر هل

اگر می خواهید پودر هل شما طعم عطر خود را حفظ کند باید روش نگهداری پودر هل را بلد باشید. آن را داخل ظرف شیشه ای با درب محکم بریزید تا هوا داخل آن نرود. ظرف را حتما در مکانی به دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آسیبی به هل وارد نشود. شرایط نگهداری هل در طعم و عطر آن تاثیر بسیاری دارد.

روش نگهداری پودر هل
روش نگهداری پودر هل

اگر فروشنده ها های هل دانه هل را در شرایطی مطلوب نگهداری کرده باشند، عطر هل به خوبی حفظ می شود. هل را در غلاف آن و در جعبه های چوبی در جاهای خشک و خنک، تاریک و خشک باید نگهداری کرد.