طرز تهیه ترشی بندری یکی از دستور هایی است که افراد علاقه مندند تا آن را فراگیرند. به همین دلیل در این پست قصد داریم تا مطالب کاملی را در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم طرز تهیه ترشی بندری
مواد لازم طرز تهیه ترشی بندری زیاد به نسبت بقیه ترشی ها بیشتر است اما می توان گفت یکی از بهترین نوع ترشی ها می باشد. اگر شما بعضی از مواد را در ترشی دوست ندارید می توانید اندازه آن ها را کم کنید و یا به طور کل حذف کنید.مواد مورد نیاز به شرح زیر است:
- خیار 750 گرم
- کل گلم یک کیلوگرم
- پیاز 250 گرم
- هویج 500 رم
- ذرت 250 گرم
- کلم بروکلی 200 گرم
- رب گوجه فرنگی 200 گرم
- بادمجان 750 گرم
- سرکه به میزان لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بندری به چه صورت است؟
برای تهیه ترشی بندری بازاری اول از همه باید هویج را بشویید و بعد پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه گل کلم را هم به صورت نگینی خرد کنید و بعد به خوبی بشویید. حال گل کلم را درون سبد آبکشی بریزید و بعد اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در نهایت پوست آن جدا کنید و به صورت مربعی خرد کنید.

در این بخش کلم بروکلی را به گونه ریز خرد کرده و بعد در آبکش بریزید و اجازه دهید مانند موارد قبل آب اضافی آن خارج شود. خیار را شسته و بعد به صورت نگینی خرد کنید. خیار خرد شده را به همراه کل گلم، ذرت و بادمجان درون یک قابلمه بریزید. بعد در این مرحله پوست پیاز ها را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
پیاز خرد شده را به سبزیجات بی افزایید و مواد افزودنی مثل رب گوجه فرنگی و ادویه ها را مثل زردچوبه، نمک، فلفل و سرکه را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده بعد اجازه دهید تا مخلوط ترشی به مدت ده دقیقه روی حرارت گذارید و بجوشد. بعد از گذشت این مدت ترشی را از روی حرارت بردارید. در این مرحله باید ترشی بندری در دمای محیط بماند تا خنک شود.
بعد از این که ترشی خنک شد یک ظرف شیشه ای انتخاب کنید تا داخل آن را با یک پارچه تمیز خشک کنید. این ترشی خوشمزه را در ظرف درب دار بریزید و بعد در آن را ببندید تا هوا وارد آن نشود. این ترشی را به مدت هفت روز یا یک هفته باید در یخچال گذارید تا کاملا آماده شود. نوش جان:)

نکات مهم در رابطه با طرز تهیه ترشی بندری
یکی از نکات مهم در رابطه با طرز تهیه ترشی بندری این است که باید آب اضافی تمام مواد گرفته شود چرا که اگر مواد آب داشته باشد به راحتی ترشی کپک می زند. یکی دیگر از کار های خیلی مهم در رابطه با شیوه ترشی درست کردن این است که نباید آن را زیاد بجوشانید چون له می شود و زمانی که در یخچال گذارید تمام مواد با هم قاطی می شود. اندازه نمک و سرکه ترشی هم باید دقیق باشد تا از کپک زدن و خراب شدن ترشی جلوگیری کرد.
فلفل این نوع ترشی به طور معمول به نسبت بقیه بیشتر است و اگر شما فلفل زیاد به دلیل مشکلات گوارشی یا حساسیت نمی توانید استفاده کنید می توانید میزان آن را کمتر کنید. افراد نکته ای که بسیار مهم است این است که ترشی درست کردن یک کار سلیقه ای می باشد به همین دلیل ممکن است شما طبق سلیقه تان بعدی مواد را حذف کنید و بعضی از مواد را به آن بی افزایید.