طرز تهیه ترشی ذرت یکی از پر طرفدارترین رسپی هاست که افراد زیادی را به خود مجذوب کرده است و همه گان در تلاش هستند که شیوه تهیه این ترشی را فرا گیرند. این ترشی ظاهر بسیار جذابی داشته به گونه ای که می توانید از آن برای تزیین سفره تان استفاده کنید. به طور معمول دانه های کنسرو را برای ترشی ذرت کوچک می توانید تهیه کنید. در ادامه قصد داریم تا اطلاعات کاملی را از این ترشی در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم طرز تهیه ترشی ذرت ساده
- آب 6 پیمانه
- ذرت کامل 8 عدد بزرگ
- سرکه سیب 4 پیمانه
- پیاز قرمز 1 عدد بزرگ
- شکر 3/4 پیمانه
- نمک 1/4 پیمانه
- فلفل چیلی قرمز 7 عدد
- برگ بوی خشک 1 عدد
طرز تهیه ترشی ذرت ساده به چه صورت است؟
شاید برایتان سوال شده باشد که طرز تهیه ترشی ذرت ساده به چه صورت است؟ در پاسخ باید بگوییم آب، سرکه، شکر و برگ بو را در قابلمه ای روی حرارت گذارید تا کاملا به جوش آید و بعد کنار گذارید تا خنک شود. پیاز را حلقه کرده و ذرت ها را باریک حلقه کنید. فلفل چیلی را از طول برش بزنید و در نهایت ذرت و فلفل و پیاز را داخل ظرفی شیشه ای تمیز و خشک بچینید و رویشان را با مایع سرکه پر کنید. سپس در شیشه را بسته و به مدت دو هفته در یخچال قرار دهید تا کاملا جا بیافتد.

مواد لازم طرز تهیه ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
- بلال شیری 4 عدد
- فلفل تند 2 عدد
- سیر به دلخواه چند حبه
- سرکه قرمز و نمک به میزان لازم
- دانه فلفل سیاه، سیاه دانه به میزان لازم
طرز تهیه ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
برای طرز تهیه ترشی ذرت پخته یا بلال شیری اول باید بلال ها را پوست بگیرید و بعد با کمی آب روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزند و بعد آن را آبکشی کنید. بعد از این که بلال ها سرد شدند می توانید آن ها را به صورت حلقه حلقه خورد کنید و در سرکه و نمک قرار دهید. داخل شیشه ها را یک ردیف حلقه های ذرت و در نهایت سیر و فلفل بچینید تا پر شود. مخلوط سرکه را در داخل شیشه ها ریخته و روی مواد را پر کنید. در شیشه را بسته و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا مواد به خوبی جذب ذرت ها شوند.
مواد لازم طرز تهیه ترشی ذرت کنسروی
- کنسرو ذرت کوچک 5 قوطی
- گوجه 450 گرم
- فلفل دلمه ای سب ریز خورد شده 1 و 1/2 فنجان
- خیار ریز شده یک فنجان
- پیاز ریز خرد شده 1 فنجان
- سرکه سیب 2 فنجان
- شکر 1/2 فنجان
- نمک 1 قاشق غذا خوری
- دانه خردل 1 قاشق چایخوری
- تخم کرفس 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی ذرت کنسروی
طرز تهیه ترشی ذرت کنسروی بدین صورت است که ابتدا باید گوجه ها را پوست بگیرید، دانه هایش را جدا کنید و گوشت آن را نگینی خرد کنید.فلفل دلمه ای و پیاز و خیار را به بهترین نحو ممکن خرد کرده و با هم ترکیب کنید. کنسرو ذرت را به همراه آبش به مواد بی افزایید. در یک ظرف دیگر شکر، سرکه، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را با هم، مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
قابلمه مواد را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا مواد چند ساعت با حرارت ملایم پخته شوند و آب اضافه اش تبخیر شود. بعد از این که ترشی خنک شد آن را در شیشه در یخچال نگهداری کنید و بعد از گذشت هفت روز ترشی آماده است.
مواد لازم ترشی ذرت کوچک یا بچه بلال
مواد لازم ترشی ذرت کوچک یا بچه بلال به شرح زیر است:
- بچه بلال یک کیلوگرم
- سیر 30 گرم
- فلفل 50 گرم
- سرکه سفید 800 گرم
- آب 1/5 پیمانه
- نمک و پودر فلفل سفید به میزان لازم
طرز تهیه ترشی ذرت کوچک یا بچه بلال
در روش اول مواد لازم ترشی ذرت کوچک یا بچه بلال این گونه است که باید ابتدا آب و سرکه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. ذرت های کوچک را به قابلمه اضافه کرده و پنج دقیقه زمان دهید تا بجوشد. بعد از سرد شدن، ذرت های کوچک را به حالت ایستاده در ظرف شیشه ای بریزید و دور تا دور آن را با سیر، تکه ها فلفل، نمک و پودر فلفل بپوشانید و مواد را تا یک هفته در یخچال قرار دهید تا آماده شوند.
یک راه دیگر نیز برای طرز تهیه ترشی ذرت وجود دارد که در این روش سرکه و آب را روی حرارت گذارید و صبر کنید تا سرد شود. شیشه را با بچه بلال، سیر و فلفل پر کرده و مخلوط سرکه را روی آن بریزید و نمک را نیز به مواد بی افزایید. در شیشه را محکم بسته و به مدت بیست الی سی دقیقه در قابلمه بجوشایند. در این روش تهیه ترشی می توان گفت ماندگاری بالاتر می رود.

مواد لازم ترشی ذرت و قارچ
مواد لازم ترشی ذرت و قارچ را در این بخش در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم:
- قارچ نیم کیلو
- زیتون بدون هسته نیم کیلو
- ذرت پخته یک لیوان
- فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
- روغن زیتون نصف لیوان
- سرکه یک لیوان
- آب گوجه فرنگی دو لیوان
- پودر انبه یک قتشق غذا خوری سر خالی
- فلفل قرمز
- نمک یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ
ابتدا گوجه ها را رنده کنید و با مقداری نمک در یک ظرف در بسته به مدت دو الی سه روز قرار دهید تا آب بی اندازد و بعد آب آن ها بگیرید. قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و زیتون های بدون هسته را به صورت حلقه ای خرد کنید. بعد در ادامه برای طرز تهیه ذرت و قارچ، ذرت کنسروی یا ذرت پخته، روغن زیتون، پودر انبه، نمک فلفل را به مواد بی افزایید. سرکه و آب گوجه را روی حرارت قرار داده و به مدت پانزده دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و بعد بگذارید تا از دما بیافتد. مخلوط گوجه را به مواد اضافه کنید و در شیشه در بسته به مدت یک سال قرار دهید.