طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a2212
  • دسته بندیشیرینی
  • بازدید ها 1
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > شیرینی > طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت یکی از دستور هایی است که به طور معمول مورد استقبال افرادی که در صنعت شیرینی پزی فعالیت دارند. خمیر فوندانت یکی از خمیر هایی است که جایگزین خامه قنادی شده و برای تزیین کیک مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به هزینه های بالا آن شما می توانید به راحتی این خمیر را تهیه کنید، پس همراه ما باشید.

طرز تهیه خمیر فوندانت
طرز تهیه خمیر فوندانت

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر فوندانت

برای تهیه کردن خمیر فوندانت نیاز به موادی است که باید آن را تهیه کنید و نمی توان گفت که هزینه آن چنانی برای شما ندارد اما نسبت به خمیر فوندانت های آماده بسیار مناسب تر است. مواد لازم برای طرز تهیه خمیر فوندانت به شرح زیر است:

  • پودر شکر 900 گرم
  • گلوکز 1/2 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذا خوری
  • آب 1/4 پیمانه
  • گلیسرین خوراکی 1 قاشق غذا خوری
  • کره 30 گرم
  • اسانس مایع چند قطره

طرز تهیه خمیر فوندانت به روشی آسان

برای درست کردن خمیر فوندانت اول باید پودر شکر را الک کنید و بعد در یک ظرف مناسب بریزید. بعد کتری یا قابلمه را روی حرارت قرار داده تا کاملا به جوش آید. اکنون 1/4 آب مواد لازم را در ظرفی جداگانه بریزید.

پودر ژلاتین را روی آب بریزید و پنج دقیقه صبر کنید تا حالت اسفنجی شکل بگیرد بعد ظرف ژلاتین را روی ظرف در حال جوش قرار دهید تا بن ماری شود. وقتی که ژلاتین شروع به کاملا حل شد آن را دائما هم دهید تا کامل ذوب شود. حال گلوک را به مواد بی افزایید تا گلوکز به طور کامل حل شود. بعد از ان که ژلاتین شفاف شد گلوکز را اضافه کرده و دائما هم دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته و گلیسرین خوراکی و اسانس را به آن بی افزایید.

طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی رنگی نیز به همین روال تهیه می شود، فقط نکته اش در این است که به آن رنگ خوراکی می زنند. بعد محلول آماده را که هنوز داغ است را در وسط شکر بریزید. توجه داشته باشید که اگر محلول را یکباره بریزید خمیر شما رشته رشته شده و یکدست نمی شود. بعد با قاشق چوبی به خوبی مخلوط کنید تا مخلوط کاملا انسجام یابد.

طرز تهیه خمیر فوندانت به روشی آسان
طرز تهیه خمیر فوندانت به روشی آسان

وقتی که تمام مواد به خورد هم رفتند و یکدست شدند دستتان را با گلیسیرین چرب کنید و با انگشت های دستتان خمیر را ورز دهید. خمیر فوندانت را نباید با کف دست ورز داد چرا که حرارتی که کف دست دارد سبب از بین رفتن حالت خمیر شده و فرم نمی گیرد.

طرز تهیه خمیر فوندانت به روشی آسان یکی از دستور های ساده و پر طرفدار است. اگر این که پودر شکر را اضافه کردید ولی هنوز خمیر شل بود می توانید میزان کمی پودر شکر را الک کرده و ورز دهید تا خمیر خوش فرم و یکدست شود. اما مراقب باشید که اصلا بیش از حد پودر شکر به مواد اضافه نکنید چرا که خمیر خشک شده و انعطاف خود را از دست می دهد.

طرز تهیه خمیر فوندانت به روشی آسان
طرز تهیه خمیر فوندانت به روشی آسان

روی سطح کارتان را پودر قند ریخته و خمیر را روی آن به خوبی ورز دهید. حال خمیر فونانت شما آماده شده و می توانید از آن برای کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر می خواهید از خمیر فوندانت بهتری داشته باشید بهتر است آن را به مدت 12 ساعت استراح دهید. در این صفحه طرز تهیه خمیر فوندانت حرفه ای در اختیار شما عزیزان قرار گرفت که می توانید به بهترین نحو از آن بهره برید.