طرز تهیه ذرت مکزیکی یکی از دستور های راحت است که افراد زیادی به دنبال آن هستند. در ادامه قصد داریم تا شیوه درست کردن ذرت مکزیکی را در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم طرز تهیه ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های جذاب برای همه افراد است و به این علت گرم سرو می شود که در فصل زمستان و پاییز متقاضی بیشتری دارد و افراد بیشتر تمایل دارند آن را گرم میل کنند. در ادامه مواد لازم طرز تهیه ذرت مکزیکی را شرح می دهیم پس همراه ما باشید.
- ذرت 500 گرم
- قارچ 250 گرم
- سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
- کره 1 قاشق غذا خوری
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
- پودر آویشن 1 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا 3 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی به چه صورت است؟
برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه باید اول قارچ ها به صورت خلال خرد کنید و بعد داخل یک قابلمه مناسب قرار دهید تا به طور کامل پخته شوند. در مرحله بعد برای درست کردن ذرت مکزیکی اگر می خواهید از بلال استفاده کنید که باید آن ها را دون کنید و بعد با کمی آب و نمک بپزید. اگر شما زمان کمی دارید می توانید به جای استفاده از بلال، از کنسرو ذرت استفاده کنید. اول ذرت را از کنسرو خارج کنید و بعد آبکش و بشویید.
می توانید ذرت های پخته را در فریزر قرار دهید تا زمیانی که به آن ها احتیاج داشتید از آن استفاده کنید. مقداری کره را در یک قابلمه مناسب قرار داده و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. در صورتی که به کره دسترسی ندارید می توانید به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید.

ذرت ها را با کره مخلوط کنید و بعد از گذشت چند دقیقه قارچ ها را هم به مواد بی افزایید تا زمانی که آب قارچ ها تبخیر شود. بعد سس مایونز را اضافه می کنیم و حرارت را کمتر می کنیم. بعد مواد طعم دهنده مثل آویشن، آبلیمو، نمک و فلفل را به ذرت اضافه می کنیم.
در مرحله آخر پنیر پیتزا ها به ماهی تابه بی افزایید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پنیر پیتزا به همه نقاط ذرت رسد. حال قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و زمان می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود. به همین راحتی شما طرز تهیه ذرت مکزیکی را آموختید و می توانید این میان وعده خوشمزه را بین وعده های خود قرار دهید.
نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی
یکی از نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی در رابطه با رژیمی بودن آن است که می توانید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید. سس مایونز و پنیر پیتزا نیز باید حذف شود یا از سس کم چرب استفاده کنید. اگر ذرت شما خام است می توانید آن را به همراه دو لیوان آب و مقداری نمک بجوشانید. برای بهتر شدن طعم ذرت مکزیکی همینطور می توانید از کالباس استفاده کنید. اگر از ادیوه هایی مانند پودر پیاز و آویشن استفاده کنید طعم آن بهتر می شود.