طرز تهیه سس انبه

طرز تهیه سس انبه
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a1749
  • دسته بندیسس
  • بازدید ها 10
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > سس > طرز تهیه سس انبه

طرز تهیه سس انبه یکی از رسپی های آسان بوده که افراد بسیاری علاقه مندند تا به تهیه آن بپردازند. در ادامه شیوه درست کردن این سس خوشمزه را برای شما شرح می دهیم پس همراه ما باشید.

طرز تهیه سس انبه
طرز تهیه سس انبه

مواد لازم طرز تهیه سس انبه

مواد لازم طرز تهیه سس انبه زیاد نیست و آن چنان برای افراد هزینه بر نیست و می توانند با کمترین مواد این سس را تهیه کنند. در این بخش مواد لازم را خدمت شما عرض می کنیم.

  • پودر انبه یک قاشق غذاخوری پر
  • سرکه سفید 3/2 لیوان
  • آب نصف لیوان

آموزش طرز تهیه سس انبه با پودر انبه

در ظرف، پودر انبه را به همراه سرکه سفید و نصف لیوان آب حل کنید. بعد آن را خوب با قاشق هم دهید که بعد از حرارت دیگر حل نمی شود. یک نکته جالبی که وجود دارد این است که اگر فاصله بین همزدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشد این سبب ته نشین شدن می شود و دوباره باید سس انبه را هم دهید.

آموزش طرز تهیه سس انبه با پودر انبه
آموزش طرز تهیه سس انبه با پودر انبه

وقتی خوب یعنی سه چهار دقیقه سس را هم زدید روی حرارت ملایم گذارید و مرتب هم بزنید تا جوش آید و کم کم غلیظ شود که این غلظت حدودا ده دقیقه طول می کشد. زمانی که سس انبه رقیق شد از روی حرارت بردارید و زمانی که خنک شد غلیظ تر می شود. حال سس را در یخچال قرار دهید و می توانید آن را تا دو ماه نگه داشته یا مورد استفاده قرار دهید. طرز تهیه سس انبه بدون سرکه نیز ممکن است اما ماندگاری آن کمتر می شود.

این سس را می توانید با ساندویچ های گرم مانند همبرگر، پیتزا و اسنک مورد استفاده قرار دهید.

بیشتر بخوانید طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز