طرز تهیه شیرینی خرمایی

طرز تهیه شیرینی خرمایی
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a2469
  • دسته بندیشیرینی
  • بازدید ها 4
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > شیرینی > طرز تهیه شیرینی خرمایی

طرز تهیه شیرینی خرمایی این روزها مورد توجه افراد قرار گرفته چرا این شیرینی دارای خواص بسیاری است و می تواند به عنوان یک میان وعده عالی و لاکچری قرار گیرد. در ادامه قصد داریم تا رسپی شیرینی خرمایی را در اختیار شما قرار دهیم.

طرز تهیه شیرینی خرمایی
طرز تهیه شیرینی خرمایی

مواد لازم طرز تهیه شیرینی خرمایی

برای درست کردن شیرینی خرمایی قطعا نیاز به مواد لازم است که البته هزینه بر نیست. در این بخش مواد لازم طرز تهیه شیرینی خرمایی در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.

  • کره 100 گرم
  • آرد قنادی 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
  • شیر عسلی 6 قاشق غذاخوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  • مغز گردو به میزان کافی
  • خرما رطب به میزان کافی

طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟

برای درست کردن شیرینی خرمایی خوشمزه اول باید سی دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید و کنار گذارید تا به دما محیط رسد حالا پوست و هسته خرما ها را جدا کنید و در یک کاسه بریزید. این که طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟ حال پاسخ داده می شود. در ادامه پودر هل و پودر دارچین را به کاسه بی افزایید و با پشت قاشق آن را کاملا له کنید. بعد گردو خرد شده را به آن اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید. در شرایطی که خمیر خرمایی سفت شد کمی آب به آن اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟
طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟

از خمیر خرمایی به اندازه یک فندق یا گدو بردارید و در سینی بزرگ بگذارید و در فریزر قرار دهید تا سفت شود. برای تهیه خمیر شیرینی خرمایی همینطور باید کره به دما محیط رسد و به همراه شیر عسل و روغن مایع در یک کاسه بزرگ بریزید و با دور تند همزن برقی به خوبی هم بزنید و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟
طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟

برای طرز تهیه شیرینی خرمایی مواد خشک را سه مرتبه الک کنید و به مرور به کاسه اضافه کنید و در نهایت با لیسک مواد را یکدست کنید. توجه داشته باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید چرا که به روغن می افتد. در این مرحله فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود بعد خمیر را به 20 قسمت تقسیم کنید و گلوله ای بردارید. اکنون گلوله خمیر را باز کنید و به اندازه توپک خرمایی وسط آن ها گذارید.

طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟
طرز تهیه شیرینی خرمایی چگونه است؟

خمیر را جمع کنید تا توپک خرمایی دیده نشود و حال با قالبی که دوست دارید می توانید شیرینی را آماده کنید. خمیر را در طبقه وسط فر قرار دهید تا شیرینی ها به مدت ده الی دوازده دقیقه در فر قرار گیرد و بعد از این زمان می توانید سینی را از فر خارج کنید.

شیرینی خرمایی ما تقریبا آماده شده و می توانید آن را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید.