شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی هاست که مورد استقبال بسیاری قرار گرفته و به همین دلیل است که بسیاری ها به دنبال طرز تهیه شیرینی لطیفه هستند. این شیرینی جزء شیرینی های خامه ای به حساب می آید که از دو تکه نان تشکیل شده است. بین این دو نان با خامه پر می شود و بافت نرمی دارد که احتمالا به همین دلیل است که به آن شیرینی لطیفه می گویند. در ادامه قصد داریم تا شیوه درست کردن شیرینی لطیفه را خدمت شما عزیزان شرح دهیم.

مواد لازم طرز تهیه شیرینی لطیفه
مواد لازم طرز تهیه شیرینی لطیفه به طور معمول زیاد نیست و همه افراد می توانند با هزینه کم این شیرینی را تهیه کنند.
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد 1 پیمانه
- کرم تارتار نصف قاشق چایخوری
- شکر نصف پیمانه 75 گرم
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- خامه فرم گرفته 250 گرم
اول از همه فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی روی آن آرد بپاشید. فر را از قبل روی 170 درجه سانتیگراد قرار داده و سفیده و زرده آن را جدا کنید. زرده را با نصف شکر و وانیل آن قدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
سفیده تخم مرغ را کمی با همزن بزنید به طوری که کرم تارتار روی آن بسته شود و بعد باری دیگر سفیده را بزنید. وقتی که سفیده کم کم کف کرد شکر را کم کم به مواد بی افزایید تا به طور کامل سفت شود بهع گونه ای که جای پره های همزن روی آن بماند.

در نهایت سفیده را به مایه زرده اضافه کنید و به طور دورانی هم بزنید. آرد را که قبل این مراحل به بکینگ پودر اضافه کردید روی مایه سفیده الک کنید و کم کم با حرکت دورانی همه مواد را با هم ترکیب کنید. بعد مایه را داخل قیف بریزید و با فاصله از هم درون سینی فر قرار دهید. توجه داشته باشید که این نام ها باید در طبقه وسط فر قرار داشته باشد و در دمای 180 باشد.
این نان ها بعد از پخت حجمشان دو برابر می شود پس توجه داشته باشید که اندازه آن ها را کوچک بزنید. بعد از پخته شدن و خنک تر شدن نان ها خامه شیرین شده را فرم دهید و بعد روی نان ها قبل از ریختن خامه چند قطره بهار نارنج بریزید. در نهایت با کمک قیف خامه ریخته و نان بعدی را روی آن بگذارید.
نکات مهم طرز تهیه شیرینی لطیفه
نکات مهم طرز تهیه شرینی لطیفه می تواند سبب بهتر شدن کیفیت شیرینی شما شود و بهتر است که هر یک از این نکته ها را رعایت کنید.
می توان داخل خامه فرم گرفته را زمانی که می زنید یک قاشق شیر چرب بریزید تا خامه شما سبک شود. این نان را به صورت گرد کوچک از طریق قیف بریزید به طوری که مایه فقط در خمیر بریزد و اصلا به طور چرخشی نریزید.

این نان را می توان به صورت باریک به صورت یک بند انگشت هم درست کنید و برای تزیین نیز می توان از پسته و ترافل رنگی استفاده کرد. توجه داشته باشید دمای فر را زیاد نکنید چرا که باعث سوختن و نپختن شیرینی می شود.