طرز تهیه مربا گل نسترن

طرز تهیه مربا گل نسترن
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a1778
  • دسته بندیمربا
  • بازدید ها 26
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > مربا > طرز تهیه مربا گل نسترن

طرز تهیه مربا گل نسترن یکی از رسپی های جذاب است که از آن استقبال بسیاری می شود. در ادامه قصد داریم تا اطلاعات کاملی را در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم، پس همراه ما باشید.

طرز تهیه مربا گل نسترن
طرز تهیه مربا گل نسترن

مواد لازم مربا گل نسترن

می توان گفت مواد لازم مربا گل نسترن فصلی است یعنی میوه گل نسترن در فصل بهار دیده می شود و اگر قصد درست کردن این مربا را دارید باید در بهار گل نسترن را از درخت ها بچینید. ومیوه گل نسترن جزء میوه هایی است که رنگ بسیار زیبایی داشته و همینطور هزینه زیادی ندارد.

گل نسترن بیشتر در باغ ها و کنار خیابان ها دیده می شوند. بعد از این که گل نسترن می ریزد میوه قرمز رنگ یا نارنجی رنگ آن روی شاخه رشد کرده و می توانید آن را بدون هزینه بچینید.

این میوه برای تزیین کیک نیز بسیار مناسب است و جالب است بدانید هر چه اندازه آن بزرگتر باشد برای مربا مناسب تر است. مواد لازم برای طرز تهیه مربا گل نسترن به شرح زیر هستند:

  • میوه گل نسترن 1000 گرم
  • شکر 500 گرم
  • آبلیمو 1 قاقش غذا خوری
  • گلاب 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربا گل نسترن به چه صورت است؟

شاید برای شما این ابهام رخ داده باشد که طرز تهیه مربا گل نسترن به چه صورت است؟ و به سایت های بسیاری مراجعه کرده باشید اما به نتایج خوبی دسترسی پیدا نکرده باشید که در این بخش به شرح آن می پردازیم.

ابتدا باید میوه گل نسترن را بشویید و هر چه اضافات دارد را از آن جدا کنید و دوباره کمی آب به قابلمه بی افزایید تا روی میوه ها را بگیرد و روی شعله بگذارید. در زمان جوشیدن کف روی آب را بگیریرد و اجازه دهید تا میوه ها کاملا پخته و نرم شوند. گاهی همینطور به این مربا سر بزنید تا کاملا له شده و بعد از صافی رد کنید تا دانه میوه نسترن جدا شود و صبر کنید تا از حرارت بی افتد.

طرز تهیه مربا گل نسترن به چه صورت است؟
طرز تهیه مربا گل نسترن به چه صورت است؟

حال وقت آن رسیده که میوه های نسترن و آب را از پارچه رد کنید و به همراه شکر روی حرارت بگذارید تا وقتی که قوام آید. میوه نسترن را اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه گلاب و آبلیمو را به مواد افزوده و بعد از حدودا پنج دقیقه خاموش کنید.

در صورتی که میوه های نسترن خیلی درشت هستند دانه آن ها را جدا کنید، این گونه کیفیت مربا گل نسترن بهتر می شود. بعد از این که میوه ها را شستشو دادی به صورت عمودی آن را نصف کنید و دانه هایش را با اسکوپ جدا کنید و در نهایت وقتی میوه نرم شد شکر را به آن اضافه نمایید.