طرز تهیه مربا گوجه سبز

طرز تهیه مربا گوجه سبز
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a2232
  • دسته بندیترشی
  • بازدید ها 15
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > ترشی > طرز تهیه مربا گوجه سبز

طرز تهیه مربا گوجه سبز یکی از دستور هایی است که افراد بسیاری را مجذوب خود کرده است. برای درست کردن این ترشی ملس باید هسته آن را به گونه ای که ظاهر آن به هم نریزد جدا کنید. می توان گفت کلد اصلی شیوه تهیه مربا گوجه سبز این است که اصلا در زمان پخت آن نباید آن را هم بزنید چرا که گوجه سبز بافت لطیفی داشته و زود از هم می پاشد. در ادامه قصد داریم تا رسپی این مربا ملس را در اختیار شما عزیزان دهیم پس همراه ما باشید.

طرز تهیه مربا گوجه سبز
طرز تهیه مربا گوجه سبز

مواد لازم برای طرز تهیه مربا گوجه سبز

مواد لازم برای طرز تهیه مربا گوجه سبز به شرح زیر است:

  • گوجه سبز یک کیلو
  • شکر یک کیلوگرم
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • پودر هل 1/4 قاشق غذا خوری
  • آب 2 پیمانه
مواد لازم برای طرز تهیه مربا گوجه سبز
مواد لازم برای طرز تهیه مربا گوجه سبز

طرز تهیه مربا گوجه سبز خانگی

برای درست کردن مربا گوجه سبز ابتدا گوجه سبز ها را از وسط نصف کنید و بعد به همراه دو پیمانه آب در قابلمه بریزید و با حرارت متوسط به خوبی بجوشانید تا هسته آن ها خارج شود. بعد از این که گوجه سبز ها رنگشان تغییر کرد شکر را به آن بی افزایید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر به خوبی در مواد حل شود و بعد به مدت نیم ساعت دیگر مربا را بجوشانید تا قوام آید.

طرز تهیه مربا گوجه سبز خانگی مورد استقبال بسیاری ها قرار گرفته و می توانید با کمترین زمان آن را تهیه کنید. کف مربا را بگیرید و در آخر گلاب و پودر هل را به آن اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید و بعد از خنک شدن در یخچال نگه داری کنید.

طرز تهیه مربا گوجه سبز خانگی
طرز تهیه مربا گوجه سبز خانگی

مواد لازم طرز تهیه مربا گوجه سبز با هسته

  • گوجه سبز 1 و نیم کیلو
  • شکر 1 و نیم کیلو
  • آب 2 و نیم پیمانه
  • گلاب یک قاشق غذا خوری
  • عرق هل یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربا گوجه سبز با هسته

برای تهیه مربای گوجه سبز باید اول دم گوجه سبز ها را جدا کنید و بعد با کمی آب در قابلمه بریزید و با حرارت متوسط بجوشانید. بعد از پانزده دقیقه که رنگ گوجه سبز ها تغییر کرد شکر را به آن بی افزاید و اصلا هم ندهید تا گوجه سبز ها له نشود. بعد از حل شدن شکر حرارت را کم کنید و حدود سی و پنج دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و بگذارید تا به خوبی قوام آید.

کمی از مربا را داخل یک ظرف دیگر بریزید و بررسی کنید اگر خنک شد و حالت ژل گرفت که مربا آماده شد. طرز تهیه مربا گوجه سبز یکی از دستور هایی است که افراد در فصل بهار از آن استفاده بسیاری می کنند.

طرز تهیه مربا گوجه سبز با هسته
طرز تهیه مربا گوجه سبز با هسته

هل و گلاب در آخر به مواد بی افزایید و بگذارید تا چند جوش بزند و بعد شعله را خاموش کنید. بریا عطر مربا می توانید به جای عرق هل چند دانه هل، وانیل و پودر گل محمدی در مربا بریزید. برای طرز تهیه مربا گوجه سبز با هسته می توانید وقتی که گوجه سبز ها آماده شدند می توانید از قابملمه بیرون آورید و با کفگیر و یک سبد صافی همه هسته های آن را جدا کنید.

تهیه مربا گوجه سبز رسیده

آب را در قابلمه ای روی حرارت گذارید تا به جوش آید و گوجه سبز رسیده را به قابلمه اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و پوستشان ترک بردارد بعد آن ها را آبکش کنید و روی آن کمی آب سرد بریزید. پوست گوجه سبز را به آرامی بگیرید و اگر متوجه شدید که پوست آن ها جدا نمی شود با نوک چاقو روی آن خط بی اندازید.

برای تهیه مربا گوجه سبز رسیده، گوجه سبز ها را به همراه لیمو و شکر روی حرارت قرار دهید و آن قدر بجوشانید تا قوام آید. گلاب و وانیل را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت آن را خاموش کنید.

مربا گوجه سبز رسیده
مربا گوجه سبز رسیده