طرز تهیه نان تست با رسپی آسان در این پست در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم پس همراه ما باشید تا با شیوه درست کردن نان تست آشنا شوید و به راحتی خودتان به تهیه آن بپردازید.

مواد لازم طرز تهیه نان تست
مواد لازم طرز تهیه نان تست جز کم هزینه ترین نان ها به شمار می رود و معمولا مواد مورد نیاز آن در منزل یافت می شود. در این بخش مواد مورد نیاز جهت درست کردن این نان را شرح می دهیم.
- آرد نان فانتزی 350 گرم
- شکر 40 گرم
- خمیر مایه فوری 5 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک 5 گرم
- شیر ولرم 75 میلی متر
- روغن مایع 50 گرم

مواد لازم استارتر
- آرد نان فانتزی 150 گرم
- خمیر مایه فوری 5 گرم
- آب ولرم 150 میلی لیتر
طرز تهیه نان تست به چه صورت است؟
اگر برای شما ابهام ایجاد شده که طرز تهیه نان تست به چه صورت است باید در پاسخ بگوییم: اول از همه باید استارتر نان تست را تهیه کرد، برای این کار صد و پنجاه گرم آرد نان فانتزی را به همراه صد و پنجاه گرم میلی لیتر آب ولرم و پنج گرم پودر خمیر مایه فوری را داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید تا به طور کامل یک دست شود. در نهایت این ظرف را یک کنار گذارید تا حجم آن دو برابر شود.

علت استفاده از ظرف شفاف این است که بتوانید حجم خمیر استارتر دو برابر شده است یا خیر را مشاهده کنید. تقریبا بین بیست و بیست و پنج دقیقه زمان برای دو برابر شدن حجم خمیر استارتر احتیاج می باشد. بعد از این که خمیر استارتر حجمش دو برابر شد آن را به مدت دوازده ساعت در یخچال بگذارید. بر خلاف نان شیرمال این خمیر باید در جای سرد باشد.
بعد از این که استارتر حاضر شد آن را از یخچال خارج کنید و داخل یک ظرف بزرگ بریزید. بعد از آن آرد نان فانتزی را الک کنید و به کاسه بی افزایید. حال نوبت به شکر، نمک، خمیر مایه، تخم مرغ؛ روغن مایع و شیر رسیده که باید آن را هم به بقیه مواد اضافه کنید.

همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا خمیر جمع شود، بعد از آن به مدت ده دقیقه خمیر را ورز دهید. بعد از این که خمیر را ورز دادید خمیر را پنجاه بار به سطح کار بکوبید.
بعد از این که خمیر را ورز دادید و آن را به طح زمین کوبیدید باید خمیر حالت کشسانی داشته باشد به طوری که هر چه آن را بکشید پاره نشود. یک کاسه گود را با روغن چرب کنید و بعد خمیر را به شکل چونه بزرگ در کاسه قرار دهید.
روی خمیر را با یک دستمال تمیز پوشانده و آن را به مدت پانزده دقیقه در جای گرم استراحت دهید. بعد از این که 15 دقیقه پایان یافت، خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هر سه قسمت را چونه بگیرید. اکنون قالب نان ست را چرب کنید و چونه ها را کنار هم در قالب قرار دهید. روی قالب را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خمیر در این حالت هم استراحت کند و حجمش بیش از پیش شود. اکنون خمیر ها آماده هستند و باید آن ها را بپزید.

فر را با حرارت دویست و ده درجه سانتیگراد از پانزده دقیقه قبل روشن کنید تا به خوبی گرم شود. بعد قالب نان تست را به مدت چهل و پنج دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از چهل و پنج دقیقه قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا نان خنک شود و از دما بیوفتد.
زمانی که نان ها کامل خنک شدند می توانید با یک چاقو تیز برش بزنید. توجه کنید چون نان بافت نرمی دارد اگر با کارد های صاف آن را ببرید قطعا نرم می شود. این نان به سرعت خشک می شود و برای نگهداری آن باید آن را در پلاستیک قرار دهید.
نکات طرز تهیه نان تست
یکی از نکات در رابطه با طرز تهیه نان تست در رابطه با خشک شدن این نان است که همانگونه که خدمت شما عرض کردیم باید آن را در پلاستیک قرار دهید. خمیر این نان در دو مرحله متفاوت در یخچال و در گرما باید قرار گیرد و اگر زمان آن کم و زیاد شود ممکن است نان شما کیفیتش عالی نشود.
