طرز تهیه ناگت خانگی

طرز تهیه ناگت خانگی
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a2502
  • دسته بندیفست فود
  • بازدید ها 2
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > فست فود > طرز تهیه ناگت خانگی

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی یکی از بهترین رسپی هاست چرا که یکی از غذاهای بین المللی به شمار می رود. در ادامه قصد داریم تا شیوه درست کردن این غذا خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پس همراه ما باشید.

طرز تهیه ناگت خانگی
طرز تهیه ناگت خانگی

مواد لازم طرز تهیه ناگت خانگی

برای تهیه ناگت خانگی نیاز به مواد اولیه داریم که این مواد به نسبت دیگر غذاهای بین المللی هزینه بر نیستند. مواد لازم طرز تهیه ناگت خانگی به شرح زیر است:

  • گوشت مرغ 400 گرم
  • نان تست 2 عدد
  • آرد سفید نصف لیوان
  • پودر سوخاری نارنجی به میزان لازم
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • پودر سیر و پودر پیاز به میزان لازم
مواد لازم طرز تهیه ناگت خانگی
مواد لازم طرز تهیه ناگت خانگی

طرز تهیه ناگت خانگی به روشی آسان

برای طرز تهیه ناگت خانگی اول از همه باید وسط نان تست که نرم است را خارج کنید و در یک کاسه آن را به خوبی خرد کنید. بعد دو قاشق غذاخوری آب به نان تست اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا نان تست نرم شده و حالت خمیری به خود بگیرد.

حال باید گوشت مرغ را به قطعه های کوچک خرد کنید و به نان باگت بی افزایید. نمک و فلفل سیاه، پودر سیر و پیاز را اضافه می کنید و با دست مواد را هم دهید. اگر پودر پیاز در دسترستان نیست می توانید از پیاز رنده شده استفاده کنید. بعد از مخلوط کردن مواد آن ها را در مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شود.

اگر مخلوط کن در دسترس ندارید می توانید مواد را مجدد چرخ کنید تا کاملا یکدست شوند. بعد یک قاشق غذاخوری آرد به همراه پنیر پیتزا به ناگت اضافه کنید.

مایه خمیر ناگت حال آماده شده و آن را در کاسه حاوی ناگت ریخته و سلفون بکشید و به مدت سی دقیقه در یخچال گذارید تا استراحت کند. بعد از این تایم می توانید ناگت ها را سرخ کنید.

طرز تهیه ناگت خانگی به روشی آسان
طرز تهیه ناگت خانگی به روشی آسان

طرز تهیه ناگت خانگی به روشی آسان و سرخ کردن آن نکته دارد که نکته آن در این است که باید از قبل تخم مرغ، آرد سوخاری و آرد سفید را با هم ترکیب کنید و در جلو دستتان گذارید.اگر پودر سوخاری نارنجی ندارید می توانید از پودر سوخاری معمولی بهره برید. حال یک ظرف گود را روی حرارت گذاشته و به اندازه ای روغن بریزید که که ناگت ها در حین سرخ شدن در روغن شناور باشند. بعد از این که روغن داغ شد به اندازه گردو از مایه ناگت بردارید و با دست به آن شکل دهید.

یکی از نکته های مهم در رابطه با شکل دادن این ناگت این است که قطر ناگت باید حدودا یک سانتی متر باشد و اگر قطر زیاد باشد مغز آن خام میماند و در مقابل اگر نازک برداریم می توان گفت خشک می شود.

طرز تهیه ناگت خانگی به روشی آسان
طرز تهیه ناگت خانگی به روشی آسان

حالا مایه ناگت را به ترتیب اول در آرد بعد در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن بی اندازید تا با حرارت سرخ شود. بعد از سرخ شدن ناگت ها روغن اضافی را با دستمال بگیرید و بعد با سس دلخواه سرو کنید.

حواستان باشد که ناگت مرغ را زیاد سرخ نکنید چرا که سبب سفت شدن آن می شود.