طرز تهیه پاستیل یکی از رسپی هایی است که افراد بسیاری را به خود جذب کرده، به طوری که همه گان به دنبال دستور آن می باشند. پاستیل یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار است که شبیه به ژله است و با این که بسیاری ها فکر می کنند که این خوراکی را نمی توانند در خانه تهیه کنند اما جالب است بدانید دستور آن بسیار راحت است. در ادامه همراه ما باشید تا رسپی این پاستیل خوشمزه را در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم طرز تهیه پاستیل
مواد لازم این دسر اصلا هزینه بر نیست و به راحتی می توان به تهیه آن پرداخت. مواد لازم طرز تهیه پاستیل به شرح زیر است:
- پودر ژله یک بسته
- ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- گلوکز مایع یک قاشق غذاخوری
- آب جوش نصف لیوان

طرز تهیه پاستیل به شیوه خاص
اول از همه آب جوش را در ظرفی استیل بریزید و بعد پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به آن بی افزایید. حال کاسه را به شیوه بنماری قرار داده و مواد را در آب حل کنید.
پودر ژله، ژلاتین و گلوکز را باید به طور کامل در آب حل کنید. اکنون یک قالب سیلیکونی انتخاب کنید و به میزان کم روغن مایع در آن بریزید تا چرب شود. حال می توانید مایع پاستیل را در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. طرز تهیه پاستیل به شیوه خاص بسیار آسان است و نیازمند سلیقه است که چه طعم و چه شکلی را به دلخواه خود روی آن ایجاد کنید.
پاستیل باید به مدت 20 الی 30 دقیقه در فریزر قرار گیرد تا به خوبی خودش را بگیرد. بعد از گذشت این زمان دست هایتان را روغن مایع چرب کنید و پاستیل ها را دانه دانه و با دقت از قالب خارج کنید.

در این مرحله پاستیل های شما آماده مصرف بوده و برای داشتن پاستیل های رنگارنگ می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
پاستیل جز خوراکی هایی است که حتی افراد بزرگسال به آن علاقه مند هستند و از آن بهره می برند. جالب است بدانید پاستیل برای سلامت دندان مفید واقع شده و برخی از پزشک های دهان و دندان آن را برای کودکان نیز پیشنهاد می کنند.