طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a2441
  • دسته بندیفست فود
  • بازدید ها 1
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > فست فود > طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی یکی از رسپی هایی است که مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. از آن جایی که کالباس یکی از پر طرفدارترین غذا ها به حساب می آید و افراد نمی توانند به کالباس های آماده و بیرونی اعتماد کنند به درست کردن آن روی می آورند. با تهیه کردن کالباس خانگی می توانید غذاهایی مانند پیتزا، اسنک و بندری درست کنید. در ادامه قصد داریم تا اطلاعات کاملی از شیوه درست کردن این ماده غذایی در اختیار شما قرار دهیم.

طرز تهیه کالباس خانگی
طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم طرز تهیه کالباس خانگی

کالباس جز ماده های غذایی است که بیشتر در فست فود ها مورد استفاده قرار می گیرد و افراد علاقه دارند تا از صفر تا صد کالباس را خودشان تهیه کنند که در این بخش، مواد لازم طرز تهیه کالباس خانگی را شرح می دهیم.

  • قارچ بزرگ ۴ عدد
  • سیر دو حبه
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • هویج متوسط 1 عدد
  • آرد گندم 1/4 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1/4 پیمانه
  • روغن مایع 4 ق غذاخوری
  • دارچین، هل، جوزهندی به میزان لازم
  • نمک، پودر سیر و تخم گشنیز به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
مواد لازم طرز تهیه کالباس خانگی
مواد لازم طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی به روشی آسان

برای درست کردن کالباس ابتدا باید استخوان های سینه مرغ را کامل جدا کنید و بعد به خوبی آن را بشویید بعد سیر را پوست گرفته و در ادامه سینه مرغ را به همراه سیر ها مجدد به خوبی چرخ کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی همه ادویه های آسیاب شده را به کاسه بی افزایید. با طرز تهیه کالباس خانگی به روشی آسان می توانید به راحتی به تهیه کالباس بپردازید.

زرده تخم مرغ ها را به همراه نشاسته ذرت و روغن مایع به کاسه اضافه کنید. همه مواد را با هم باری دیگر چرخ کنید تا کاملا یکدست شود و بعد از آن کمی آرد زده و به خوبی ورز دهید. بعد از این که خمیر کالباس آماده شد آن را روی سلفون پهن کنید و مثل شکلات در سلفون مانند رول بپیچید.

طرز تهیه کالباس خانگی به روشی آسان
طرز تهیه کالباس خانگی به روشی آسان

بعد از این که رول کالباس آماده شد چند دور دیگر پلاستیک دور آن بپیچید تا در حین پخت آب داخل آن نفوذ نکند. رول را در یک قابلمه بزرگ بچیچید و اجازه دهید تا آب موجود در قابلمه کاملا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم کنید.

در نهایت رول کالباس را در ظرف فلزی کوچکتر قرار داده و به حالت بنماری یک ساعت در این حالت گذارید تا کاملا بپزد. بعد از این که کالباس آماده شد اجازه دهدی تا خنک شود و بعد در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه کالباس خانگی به روشی آسان
طرز تهیه کالباس خانگی به روشی آسان

نکات مهم طرز تهیه کالباس خانگی

شیوه درست کردن کالباس خانگی آسان است اما نکاتی را به همراه دارد که باید آن ها را رعایت کنید. یکی از نکات مهم طرز تهیه کالباس خانگی این است که در زمان رول کردن باید حواستان باشد به گونه ای بپیچید که آب داخل آن نرود. نکته دیگر در رابطه با چرخ کردن مواد آن است که باید به طور کامل چرخ شود.

نکات مهم طرز تهیه کالباس خانگی
نکات مهم طرز تهیه کالباس خانگی