کاپ کیک ها، کیک های کوچک و جذابی ستند که معمولا در طعم های گوناگون تهیه می شوند. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه کاپ کیک را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پس همراه ما باشید.

مواد لازم طرز تهیه کاپ کیک
امروزه افراد زیادی هستند که علاقه مندند تا خودشان کاپ کیک درست کنند و به دنبال مواد لازم طرز تهیه کاپ کیک هستند که در ادامه به شرح آن می پردازیم.
- تخم مرغ دو عدد
- شکر دو سوم پیمانه
- کره آب شده یک دوم پیمانه
- آرد یک و یک دوم پیمانه
- شیر یک دوم پیمانه
- بکینگ پودر یک و یک دوم ق چایخوری
- وانیل یک چهارم ق چایخوری
- نمک یک چهارم ق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک خانگی
شاید با خود فکر کرده باشید که آیا طرز تهیه کاپ کیک خانگی سخت است و یا کاری نشدنی است؟ که در پاسخ این سوال باید بگوییم هیچ کاری سخت نیست و شاید پختن کاپ کیک برای افرادی که علاقه مند هستند، یکی از شیرین ترین کار ها نیز باشد.
به هر حال در این بخش طرز تهیه کاپ کیک خانگی را برای شما شرح می دهیم. در مرحله اول باید فر را با درجه 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود بعد داخل قالب مافین کپسوله های کاغذی بگذارید. همه مواد لازم را دمای محیط قرار داده تا به نوعی هم دما شوند. آرد و بکینگ پودر را به خوبی مخلوط کرده و الک کنید.

حال نوبت به تخم مرغ ها رسیده که همراه با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم بزنید. زمانی که تخم مرغ ها حجم دار و همینطور کش دار شدند کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
در این مرحله شیر را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بدهید تا یک دست شود. بعد مخلوط آردی که الک کردید را در دو مرحله بی افزایید و هم بزنید تا مواد به بهترین نحو ممکن با هم مخلوط شوند.
حال با قاشق 2/3 قالب ها را مواد بریزید و دوبار قالب را به زمین بکوبید تا هوای اضافه خارج شود. اگر در حال حاضر قالب مافین ندارید می توانید از کپسول های مقوایی استفاده کنید که احتیاجی به قالب ندارد. در نهایت قالب ها را به مدت چهل دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پخته شوند و پف کنند.

نکته های مهم طرز تهیه کاپ کیک
یکی از نکته های مهم طرز تهیه کاپ کیک این است که شما می تواند به جای کره از روغن مایع هم استفاده کنید. مواد را بیش از حد ممکن هم دهید تا کیک کاملا نرم شود. قالب ها را به اندازه مواد بریزید تا زمانی که پف کردند از طرف بیرون نریزند. با وجه به این که هر فر دما خاص خود را دارد حتما بررسی کنید که اگر زمان کم بود بیشتر در فر قرار دهید.