طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a1020
  • دسته بندیپخت غذا
  • بازدید ها 46
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > پخت غذا > طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی یا شیوه درست کردن کباب دونر تا به اکنون مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته باید گفت که کباب ترکی یکی از غذا های اصیل ترکیه است. در ادامه طرز تهیه کباب ترکی را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما قرار می دهیم.

طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم طرز تهیه کباب ترکی برای چهار نفر به شرح زیر است.

  • گوشت قرمز یا گوشت مرغ 600 گرم
  • قارچ 200گرم
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • کره 3 قاشق غذا خوری
  • آویشن نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه کباب ترکی به چه صورت است؟

برای درست کردن دونر کباب ترکی اول باید اول گوشت مرغ یا گوشت قرمز که به صورت یکدست است را ورقه ورقه نازک برش دهید. اگر گوشت را در فریزر قرار دهید و بعد آن را ورقه ورقه کنید قطعا مرتب تر است. بعد یک عدد پیاز را به همراه سیر پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید. در نهایت با روغن مایع، پودر آویشن و مقداری فلفل سیاه و نمک آن را طعم دار کنید.

همه مواد را زیر و رو کنید تا ادویه به جای گوشت برسد و به خوبی طعم دار شود. مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت کنار گذارید تا به خوبی طعم گیرند. کره را از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط رسد. قارچ ها را بشویید و آب آن ها را بگیرید. پیاز را به همراه فلفل دلمه به صورت حلقه ای خرد کنید و کنار قرار دهید.

طرز تهیه کباب ترکی به چه صورت است؟

حال کاسه گوشتی که در یخچال قرار دادید را بردارید و در تابه بزرگ روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس کره را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا گشوت به خوبی پخته شود. در این مرحله باید آرامش داشته باشید چرا که اگر گوشت سریع پخته شود مغز پخت نمی شود. فلفل دلمه را اضافه کنید و پنج دقیقه با گوشت تفت دهید و بعد قارچ و پیاز را به مواد اضافه کنید تا نرم و پخته شوند.

گوشت و سبزیجاتی که پخته و نرم شدند را از روی تابه بردارید و داخل نان باگت را خالی کنید و سس مایونز، گوجه، خیارشور و کاهو را در آن قرار دهید. حال کباب ترکی شما آماده شده و می توانید آن را داخل نان باگت گذارید و میل کنید.

نکته های پخت کباب ترکی

نکته های پخت کباب ترکی کم نیستند و اگر شما می خواهید یک کباب ترکی خوش طعم داشته باشید باید همه نکات را رعایت کنید. یکی از نکته های کباب ترکی در رابطه با گوشت است که باید مغز پخت شود و کاملا بپزد.

اگر فر مخصوص تهیه کباب ترکی را در منزل دارید می توانید این کباب را به بهترین نحو ممکن آماده کنید. برای این کار گوشت مرغ یا گوشت قرمز را به صورت ورقه های نازک برش دهید و داخل سیخ دستگاه بگذارید. بعد با کارد مخصوص لبه های اضافی گوشت را بگیرید تا مرتب شود. زمانی که میزان گوشت مورد نظر را داخل سیخ قرار دادید بعد دمبه بالای گوشت بگذارید. سپس شعله را روشن کرده و منتظر بمانید تا کباب آماده شود.

نکته های پخت کباب ترکی