طرز تهیه گراتن قارچ یکی از غذا هایی است که همراه با پنیر پیتزا و سس بشامل در فر تهیه می شود. گراتن جزء غذا های خوشمزه و لذیذ به حساب می آید که می توانید برای وعده ناهار و شام آن را میل کنید. در ادامه قصد داریم تا شیوه درست کردن گراتن قارچ را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
مواد لازم طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی
این غذا همانند غذا های فست فودی نیاز به پنیر پیتزا دارد و تنها پنیر آن است که شاید برای شما هزینه بر باشد. مواد لازم طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی به شرح زیر است:
- سیر له شده 1 حبه
- قارچ ورقه شده 300 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- خامه نصف فنجان
- کره 1 قاشق سوپخوری
- سیب زمینی نازک ورقه شده 1 کیلو
- پنیر گودا 150 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- شیر 2/3 فنجان

طرز تهیه گراتن قارچ و سیب زمینی
ابتدا فر را در دمای دویست درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود و بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و نازک حلقه کنید. قارچ را ورقه ای برش بزنید و در مقداری آبلیمو خوابانده تا از تغییر رنگ آن جلوگیری شود. بعد تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود و بعد شیر را به آن بی افزایید.
خامه و نمک را نیز به تخم مرغ افزوده و خوب هم دهید. یک حبه سیر را رنده کرده و با یک قاشق کرده مخلوط کنید و در کف ظرف دلخواه را چرب کنید سپس قارچ ها بشویید و آبکش کنید. سیب زمینی را کف قالب چیده و روی آن یک لایه قارچ بچینید و مجدد یک لایه سیب زمینی روی آن قرار دهید و تخم مرغ ها را به صورت یکنواخت روی مواد بریزید.

طرز تهیه گراتن قارچ با سیب زمینی یکی از غذاهایی است که سریع آماده می شود و به طور معمول هوادار بسیاری دارد. ظرف گراتن را به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید و بعد از این که از فر خارج کردید پنیر را روی آن بریزید و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا روی آن برشته و طلایی شود.
مواد لازم طرز تهیه گراتن قارچ با سس بشامل
طرز تهیه گراتن با قارچ انواع مختلفی دارد که افراد می توانند مواد را با سلیقه خودشان کم و زیاد کنند. مواد لازم طرز تهیه گراتن قارچ با سس بشامل نیز به شرح زیر است:
- سیب زمینی 3 عدد
- قارچ 300 گرم
- کره 1 قاشق غذا خوری
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- شیر 2 لیوان
- خامه 1 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
- جعفری و یا پیازچه برای تزیین
طرز تهیه گراتن قارچ با سس بشامل
ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. سیب زمینی را پوست گرفته به حلقه های نیم سانتی برش داده و بیست دقیقه در آب سرد بگذارید تا نشاسته آن گرفته شود و در نهایت آبکش کنید و با کمی آب جوشانده تا نیم پز شود. می توانید سیب زمینی را کف فر چینده و با قلم مو کمی روغن روی آن بکشید و به میزان لازم فلفل و نمک روی آن بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر تنوری بگذارید.

قارچ ها را بشویید و بعد آن ها حلقه حلقه کنید و یک قاشق آبلیمو مخلوط کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا به خوبی داغ شود و قارچ را با کمی روغن روی حرارت بالا گذارید تا آب آن گرفته شود. برای تهیه سس بشامل تابه را روی حرارت گذارید و کره را به آن بی افزایید تا ذوب شود. در نهایت آرد را به مواد بی افزایید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
در زمان هم زدن شیر گرم را بی افزایید و طوری بزنید که یکدست شود. در آخر نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به همراه خامه اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه گراتن قارچ با سس بشامل آن قدر جذاب است و می تواند جزء یکی از وعده های اصلی شما قرار گیرد. ظرف گراتن را چرب کنید و بعد یک لایه نازک سس بشامل کف ظرف بریزید و همینطور یک لایه سیب زمینی و بعد یک لایه قارچ روی آن ها بچینید و سپس سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید تا ظرف پر شود.
ظرف گراتن را به مدت سی الی چهل دقیقه در فر با دمای 180 گذارید تا پنیر ذوب شود. اگر علاقه مند هستید می توانید کمی پیاز جعفری خرد شده روی لایه سیب زمینی ها نیز بریزید.