طرز تهیه گلوکز

طرز تهیه گلوکز
  • آخرین ویرایش 2 سال پیش
  • زمان مطالعهحدودا 1 دقیقه
  • کد مطلب a2190
  • دسته بندیپخت غذا
  • بازدید ها 6
  • تعداد نظرات 0 نظر
صفحه اول > پخت غذا > طرز تهیه گلوکز

طرز تهیه گلوکز یکی از دستور هایی است که افراد زیادی علاقه مندند تا آن را فرا گیرند. گلوکز یکی از بهترین جایگزین ها برای شکر در انواع محصولات شیرین می باشد. کلوگز در شیرینی پزی بیشترین کاربرد بسیاری داشته و از آن در شیرینی های متعدد استفاده می شود. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه بادکا یا همان گلوکز را در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم طرز تهیه گلوکز

همان طور که می دانید بادکا یا گلوکز یکی از چاشنی هایی است که توانسته جایگزین شکر شود. مواد لازم طرز تهیه گلوکز به شرح زیر است که موادی کم هزینه می باشد.

  • شکر 2 پیمانه
  • آب سه چهارم پیمانه
  • آبلیمو یک قاشق غذا خوری
مواد لازم طرز تهیه گلوکز
مواد لازم طرز تهیه گلوکز

طرز تهیه بادکا به شیوه خاص

برای درست کردن کلوگز باید ابتدا داخل قابلمه شکر بریزید و آب را به آن بی افزایید و روی گاز بگذارید. حرارت را طوری کم کنید تا وقتی که جوشید و شکر ها آب شد آن را به آرامی هم بزنید. زمانی که شکر در آب به خوبی حل شد حرارت را کم کنید و ده دقیقه زمان بگیرید. بعد از این تایم می توانید آبلیمو را به آن بی افزایید و وقتی که به غلظت مناسب رسید، حدود پانزده دقیقه یک ظرف آب سرد بردارید و یک قاشق از آن شربت را در ظرف سرد بریزید.

اگر توانستید آن شربت را از آب جدا کنید گلوکز شما کاملا آماده شده و اگر در آب حل شد که هنوز باید بجوشد. وقتی که بادکا آماده شد زیر شعله را خاموش کنید و آن را کنار گذارید تا به خوبی سرد شود. اگر گلوکز شما بیشتر بجوشد سفت می شود و باید بدانید رنگ زرد یا سفید بودن گلوکز اصلا مهم نیست. طرز تهیه بادکا به شیوه خاص امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته و از آن استقبال شده است.

طرز تهیه بادکا به شیوه خاص
طرز تهیه بادکا به شیوه خاص

رنگ گلوکز به اندازه شکر و میزان حرارت بستگی دارد. این میزان مواد لازم به شما 365 گرم بادکا می دهد. بعد از این که کاملا سرد شد آن را در ظرف خشک بریزید و کابینت قرار دهید. نیاز نیست که بادکا را در یخچال نگه داری کنید چرا که اینگونه سفت می شود.

نکات مهم برای طرز تهیه گلوکز

اگر گلوکز شما سفت شد زمان مصرف آن را روی حرارت بگذارید و به میزان لازم از آن بردارید و اگر می توانید آن را در مایکروویو بگذارید تا نرم شود.

یکی از نکات مهم برای طرز تهیه گلوکز این است که به جای آبلیمو می توانید از سرکه سفید بهره برید تا کرم تاتار که به صورت پودر است استفاده کنید. این مواد برای جلوگیری از شکرک زدن بادکا استفاده می شود.

برای طرز تهیه گلوکز می توانید از یک لیوان آب و یک لیوان شکر و همینطور یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید اما در این روش بهتر قوام می آید.